Thursday, December 22, 2011

2011 Year in Re(ar)view
inspirat de review-ul facut de Google, am tras linie cu 9 (cifra mea norocoasa) zile inainte de 2012 si am calculat bunele si relele din anul asta, lucrurile care m-au bucurat, lucrurile care m-au intristat, lucrurile care m-au dezamagit si cele care m-au insufletit.
Here it goes:
1. schimbare - a fost anul schimbarilor, din toate punctele de vedere, atat emotional, spiritual cat si material. Am descoperit cat de pussyfied pot fi in situatii emotionale, cat de mult pot fi santajat de lacrimile celorlalti si cat de mult ma poate bucura bucuria celorlalti. Din punct de vedere material am "scapat" de masina, de casa, camasi, pullovere si tricouri.
2. spaime - am descoperit o noua spaima, aia de clovni si nu aia de la circ ci aia care sunt in jurul meu zilnic, ma inspaimanta gandul ca astfel de oameni pot avea control asupra celorlalti in diferite circumstante, alta legata de integrarea in noi cercuri, cicluri, evolutii, dimensiunii si alte tampenii nu de alta dar poate se trezeste vreunul care vrea sa imi faca un bine impotriva vointei mele si ma integreaza el sau ma decupleaza de la Matrix, "pentru binele meu"
3. impliniri - am reusit prin ceea ce fac sa aduc un pic de bucuri si speranta celor cu care am lucrat/colaborat profesional, am adus o mica schimbare in bine (sper eu) in viata lor astfel incat sa fie un pas mai aproape de ceea ce isi doresc. De unde stiu? mi-au spus, am vazut singur, am auzit, mi-au spus altii. Am terminat masterul, am invatat lucruri noi, am descoperit oameni noi de la care am invatat ca in viata, bune si rele.
4. draci - lucruri care m-au enervat tot anul (aici e loc de un alt post:D):
4.1. traficul - coaieeeeeee, daca ar fi crima legala, cred ca eu as injumatati numarul soferilor din orasul asta
4.2. SUV-urile conduse de ursari - aia care trec precum melcii peste sinele de tramvai ca nu cumva sa li se pizdeasca vreo suspensie ceva, desi masinile pe care le conduc sunt facute sa mearga pe camp fara nicio problema
4.3. pizidicile care se cred prea bune pentru lumea din jurul lor, nu pitipoancele (pe alea le ador) ci alea care iti povestesc cu un aer de superioritate cum se face cauciucul sau cine stie ce meaningless shit.
4.4. intrunirile de familie in care fiecare vine si isi varsa veninul acumulat de la ultima reuniune, starea de draci si de neputiinta
4.5. nuntile - care va veti insura incepand cu 2012 si inca nu mi-ati spus, va rog sa n-o faceti, hell no, nu mai am rabdare de tot ritualul trist vesel alcoolizat, nu mai am rabdare, viata e prea scurta pentru a lua masa 8 ore
4.6. cainii - sa ii sparg la nara pe Cutu-Cutu si 4 Labutze (2 dimineata, una la pranz si una seara) cu sterilizarea lor, injectia letala frate - animalul nu se chinuie in adaposturile de cacat sau pe strada maltratati de idioti, oamenii nu se mai inteapa cu mii de injectii, everybody wins (poate par bulangiu ca zic asta dar nu mai pot). Pula mea, sterilizarea nu mai e demult solutia - sunt curios astia de la 4 labute cum s-ar simti daca lor le-ar taia cineva coaiele si i-ar lasa pe strada?
4.7. pizdirea Vamii - am fost si eu "doo" zile la Vama, da, acolo, locul pierzaniei si am facut criza de nervi - pizdici cu pantofi cu toc cui si parul pe moate?!? What the Fuck s-a intamplat cu alea pline de borala? alea pline de tatuaje, nisip si-n gaura curului, putind a cocktail de homeless (alcool, transpiratie si boashe imputite)?
4.8. umilinta din partea autoritatilor publice locale - no comment
4.9. faza ca l-au futu pe frate-miu la Vocea Vietii
4.10. facebook - asa cum probabil ati observat I've stuck my dick in it, sai mai pe romaneste mi-am bagat ..... in el
5. hopes and dreams pentru 2012 - ca nu vine sfarsitul lumii, mai am o groaza de lucruri de descoperit, de invatat, emotii de trait, impliniri si bucurii, oameni de cunoscut, stres; campionatul European de fotbal la care bineinteles nationala va sta acasa, albumul de stickere Panini de completat, colectia de masini de epoca si de insecte, cozonacul de Paste. Ideea de a deveni o rotita importanta in evolutia umanitatii, descoperirea a ceva util si bun pentru cei din jurul meu.
6. lipsa posturilor de pe blog - la anul voi fi mai activ.
Ma batea gandul sa fac si un filmulet cu bozele care surprind 2011 at it's best, dar mai bine nu.

P.S. intrebare la radio Erevan - nu va suparati, cum stiu daca dau sau iau muie?!?
Raspuns - depinde de care parte a pulii va situati.

1 Comments:

Blogger George B. Moga said...

Hm, mi se părea mie că ești suspect de absent de pe Facebook... oricum, nu pierzi nimic. Și poate ai și mai mult timp să scrii pe blog, eu unul te citesc! :)

1:41 PM  

Post a Comment

<< Home