Monday, January 16, 2012

Pentru bulangiii care imi distrug orasul

desi mi-am promis ca nu ma voi lasa prins in discutiile legate de politica si alte cacaturi adiacente subiectului nu ma pot abtine sa nu rabufnesc atunci cand vad Revolutia lu' Cacat Bolnav cum imi da planurile peste cap intr-o zi de weekend.
Sa o luam cu inceputul focului de paie, orchestrat de frecatorii de pula de la mine din urbe. Apare discutia Basescu - Arafat - foarte poasta de altfel - marinaru' o da de gard iar arabu isi pierde mintile. Respect pentru amandoi, sa nu fiu gresit inteles, doar ca intr-o astfel de discutie orgoliile trebuiesc tinute la cutie.
De aici, poporul aburit cu televizorul si cu alte instrumente mass-media o ia pe aratura cu protestele. Nimic anormal pana la momentul in care acestea degenereaza in distrugeri si tulburarea linistii publice.Cum sloboz la tava toti bulangii si saraciile de pe lume sunt ca paduchele in frunte la manifestatii?!?

Ma uitam la cei care protestau si pot spune ca din coloratura personajelor singurele care lipseau erau panaramele de pe Centura (de la sine inteles ca fetele erau in campul muncii, nu dadeau ele pulile pe bani la schimb cu urlatul ca Grivei la Luna), in rest toate categoriile sociale erau reprezentate. Ca de la orice protest in Romania nu pot lipsi: babetele imbracate la tol festiv, aranjate si pregatite cu tot soiul de postere si bannere ce contin cuvinte ce nu le fac cinste, mosii cocliti pusi pe scandal si artagosi ca dracu', gura-casca plecati prin oras cu treaba si rataciti in tranzitie. Revenind la cei din strada care si azi, in a cata zi prostesteaza (cand m-am apucat sa scriu 'ceste vorbe Arafat inca nu revenise)fiecare in limba lui, fiecare cu motivele lui mai mult sau mai putin importante pentru ceilalti. Huliganii pulii, ca despre aia a tot scris presa nu erau altceva decat retardatii de 14-16 ani care din plictiseala s-au gandit sa o faca pe combinatie ca deh, e fun. Vreau sa multumesc in primul rand parintilor lor care pentru 20 de minute de futai au zamislit pe lume un retard pregatit de bataie si de distrugere. Acelor parinti ai caror copii au fost pe strazi cu singurul scop de a distruge ceea ce eu si alti locuitori ai urbei mele am platit sa se faca, le transmit sa ma suga de pula mai ceva ca Ana Lesko pe Irinel.
voi reveni cu amanunte...
Am revenit cu amanuntele. Ma uitai mai devreme pe un site si urmaream cu sufletul la gura si curu' plin de lacrimi cum cativa jandarmi "articulau" cativa dintre bajetii de care povesteam mai sus. "Vai, saracii de ei, in ce hal in bat?!?" cam asa zice mama cand vede astfel de imagini, iar eu ca un fiu nemernic zi "sa le rupa muia futu-le muma anal de puscariasi si boschetari pusi pe harta si scandal". Adicatelea, tu, o puta cu urechi pui mana pe bolovani, sticle incendiare si petarde si arunci in jandarmi, cand aia intervin sa te potolesti incepi si smiorcai ca o pizda cu genunchiul julit "fara violenta"?!? Inseamna ca ai un tupeu extraordinar. In locul jandarmilor de cauzam ruptura de organe pentru ca altfel nu se mai poate. Cand mergi prin uras inainte, in timpul sau dupa un meci sau o manifestatie, toti parca isi pierd mintile, uita ce inseamna civilizatie, societate, conduita, respect. Ai impresia in orasul asta ca toate gradinile zoologice din lume au deschis custile si au lasat toate animalele in libertate, si ghici unde - in Bukale. Poate nu este orasul meu cel mai frumos, cel mai curat, centru european al culturii, cel mai educat, dar nici proasta satului pe care orice bulangiu poate s-o futa, s-o bata si s-o terfeleasca dupa bunul plac. As vrea sa fiu inteles corect, nimeni nu are nimic cu cei care vor sa demonstreze, dar faceti-o fratilor pasnic, fara sa incitati la violenta, fara sa va bateti, indiferent care sunt ele motivele nemultumirii voastre.
As vrea sa organizez si eu o astfel de manifestatie, cea a oamenilor care isi rup curul si gura in fiecare zi pentru a putea supravietui prestand pentru tot soiul de sefi inculti, agitati si lipsiti de bun simt. Inca mai cred ca noi, astia cu munca, mai avem un pic de sange in instalatie sa ne sustinem punctul de vedere. Cei care ma reprezinta sunt cei care atunci cand au ceva de spus o fac simplu, articulat si bazat pe argumente, intr-o discutie in care creierele se incordeaza si nu muschii. Cei care ma reprezinta sunt cei care inteleg ca in toata ploaia asta de fecale televizate si regizate nu este altceva decat un nou mijloc de manipulare al fraierilor cu 4 clase care NU ma reprezinta. Cei care si-au spart creierii prin facultati, cei pentru care a citi o carte inseamna inmiit mai mult decat a casca gura la televizor ingerand fecale vizuale, cei pentru care a fi OM inseamna a trai, ei sunt cei care ma reprezinta, restul sunt doar mizerii in peisajul cotidian, gunoaie care ti se agata de turul pantalonilor.
Am un singur mesaj pentru smiorcaitii si plangaciosii, revoltatii si "anarhistii" din piata - la munca saraciilor ca ne-ati inrobit destul cu lenea voastra!Ajunge atata chin pentru nerecunoscatori, pomanagii si bolnavi inchipuit!.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home