Thursday, February 01, 2007

Male urban legends?

acu' cateva zile am fost sa ma frizez la un tip din cartier, se stie pustiu cu foarfecele si alte accesorii, e bine pe problema si te face sa arati chiar bine. In timp ce asteptam ca un elev cuminte sa-mi vina randul pe o canapea din salon, imi pica ochii pe biblia femeii moderne, Cosmopolitan. Super treaba, clipesc vesel si purced citirea articolelor. Indicatii pretioase, cu sa-l faci pe el sa fie, cum sa ai, cum sa-l descoperi, cum sa pui saua pe el si sa te duci departe in zari albastre sau roz, in functie de cine sta deasupra. Fratilor, astia care va dati prin reviste cu articole, pupavas, va pierdeti mintile, de unde puii mei scoateti vorbele alea maiestre. Sunt convins ca fetitele cre scriu cele vorbe maiastre cu tenta usor sexuala isi trag inspiratia fia din relatiile esuate ale prietenelor, fie in urma unor teste amanuntite pe partenerul de viata. Poate sunt singurul, care considera ca referirea la sexul tare ca la un cobai al relatiei amoroase din secolul douazecisiunu este de cacat, sau poate ma insel. Din care put al gandirii poti scoate titluri ca: "Invata-l sa nu mai minta" - pepushica, dresura de purici fa cu partenerul tau de pat, asternut sau bool. Nu mai invata si pe altele trebusoarele astea, caci la finalul articolului si la sfarsitul testului isi vor arunca ochii peste articolele: "arata-te disponibila, get out there", cu o mana pe revista, alta pe oala de inghetata si cu lacrimi inodate'n barba.
Iaca-ta dragii taicii, cu ce ocazie aceasta scriitura de capatai pentru urmasele purtatoare de puteri paranormale. Arunc o mana de ajutor femeilor moderne, clasice, golden 60ty, flower power, libertinelor, panaramelor, profesoarelor si nu in ultimul rand doctoritelor.
Mitul numarul 1: barbatii e porci!
e adevarat, barbatii sunt ca porcii, la o prima citire a situatiei: par pe tot corpul, spate, umeri, piept, picioare, etc. Pielea mai groasa ca a femeilor, ragaie si bas fara rusine, insa ies in evidenta prin faptul ca placerea actului sexual dureaza la fel de mult ca cea a porcului, in conditii propice, adica "woman plizzz shut up and let's enjoy the shit".
Mitul numarul 2: barbatii mint mai mult decat femeile!
Dragelor nu mintim, spunem adevaruri partiale, doar din dorinta de a nu va incarca mintea preocupata de invidii si evil schemes. Si cand mintim, avem o stare naspa si de cacat, noptile sunt agitate si oricum va spunem despre ce e vorba, mai mult sau mai putin voit. De ce mint barbatii? probabil din nevoia de a-si testa rezistenta la stres, viteza de reactie la obiectele aruncate in directia lor, sau pur si simplu nu au alta alternativa.
Mitul numarul 3: barbatii sunt neingrijiti!
Suntem niste diamante neslefuite, aici intervine puterea voastra de a ne transforma, la fel ca pe papusile din copilarie, in gagii misto. Aici va dam credit pentru felul in care ne imbracam, ne asortam, ne alegem pantofii care sa se potriveasca cu portofelul si cureaua. Cat despre barbierit, sunt unii mai barbosi, gen
Daniel Sihastru, care s-au abisnuit sa aiba mai mult par in zona buzelor, chiar daca femeia e la serviciu.
Mitul numarul 4: barbatii sunt insensibili!
Eeeee draci! aici sunt pusi in fata faptului implinit si doare super tare: daca plangi esti un imbecil smiorcait si mult prea slab pentru a supravietui intr-o lume asa de puternica, daca nu plangi esti un insensibil, o inima de piatra incapabila sa descopere frumusetile lumii.
Mitul numarul 5: numarul femeilor avute!
calculele enuntate in filme ca "American Pie II" and shit, sunt bazaconii. Numarul de femei avute de un barbat este egal cu numarul femeilor pe care le-a avut. Nu va mai stresati sa aflati picanterii, cate si de ce, care, cu cine si in ce conditii. La drept vorbind nici nu va intereseaza, daca mama nu stie, mama nu sufera.
Mitul numarul 6: barbatii sunt de pe alta planeta!
hmmmmm, daca ne uitam un pic la origini, parca Adam a fost primul prin locurile astea, iar voi ati aparut in partea a doua a spectacolului. Deci, exista o proba incontestabila si de mare valoare.
Mitul numarul 7: distanta de la varful degetului mare pana la varful degetului mijlociu reprezinta lungimea nasului!
va rog, e jenant ce faceti acum, pai se cade ca voi, stimabile domnisoare sa faceti estimari pe birou, cat de mare e si daca am dreptate? E un mit, e mult mai mare, daca nu fizic, cel putin spiritual!Vorba 'ceea: nu conteaza ca esti mic, daca te pricepi un pic, sau scuzele gasite de femei cand discuta situatia intre ele, lasa draga, nu o are foarte mare dar la capitolu tehnica e de nota 12.

va urma...................
P.S. Un vanator in birt pune pariu pe bautura ca recunoaste orice animal daca-i trece mana prin blana si dupa rana poate sa spuna cu ce arma a fost omorat. E legat la ochi si i se aduce o blana: - Urs impuscat cu arma calibru 7,4 cu teava dubla. Primeste bautura si se aduce alta blana. Toata seara ghiceste fara greseala animale si arme, pana se imbata si pleaca acasa. Dimineta se trezeste cu un ochi vanat si-i spune nevestei: - Stiu ca azi noapte m-am imbatat dar sunt sigur ca am venit acasa fara sa fiu batut. - Pai te-ai culcat langa mine, ti-ai bagat mana in chilotii mei si ai zis: "Sconcs, omorat cu toporul".

1 Comments:

Blogger LaviniaMaria said...

great
tare de tot:)):)):))

10:21 PM  

Post a Comment

<< Home