Monday, January 22, 2007

Interviu cu autoru'
cum e obisnuit, la ceva vreme, cand un lucru incepe sa aiba succes se face un interviu cu autorul, un mic reportaj, o veste, o stie, ceva picanterii: cum e, cand e, cat de mare e (inaltime). Imi aduc aminte de starurile de televiziune, care la un moment in care curba fericirii era in scadere se apucau fie de muzica, fie de scris carti pe diferite teme, in general pe masura intelectului: povesti pentru copii, povestiri pentru copii sau cantecele pentru copii and shit. Misto, suna interesant, ma gandeam sa fac si eu acelasi lucru, pregatesc de pe-acum momentul in care voi savura nectarul din cupa celebritatii.
Gazda: de ce scrieti?
Yo: consider ca la momentul actual pot impaca si capra si varza, mi-ar place sa cred ca, capra e locul de munca, pozitia mi se pare interesanta si iti ofera putere asupra lucrurilor, varza ar fi mai mult timpul liber. scriu pentru ca sunt curios pana unde pot merge, insa ma sperie mai mult gandul ca voi ajunge poate prea departe cu subiectele.
Gazda: din ce va inspirati?
Yo: din tot ce misca in jurul meu, situatii penibile, amuzante, iritante, oameni misto,cu idei geniale, oameni de 2 lei cu personalitatea varului de pe perete, cei care umplu mijloacele de transport din Romania, studentimea, managerii, cam tot. Metroul bucurestean mi se pare un izvor nesecat de inspiratie. Serialele TV, filmele, muzica, stirile PRO TV, fetele si baietii de liceu, cultura urbana, trendy-flendy, hip-hop-ul and shit.
Gazda: care sunt filmele preferate si de ce?
Yo: Operatiunea Monstrul, pentru ca in 85 de minute sunt culese valorile comunismului si sublim puse in scena de Toma Caragiu cu un gust amar intepator. Godzilla varianta digitala, pentru ca e atat de prost si de chicios realizat incat Die Hard pare un film de geniu; The Green Mile pentru ca e inspaimantator, de fapt Stephen King e taticul multor filme care te pun pe ganduri; Jenna does the hockey team si May the foreskin be with you, pentru cadrele sublim realizate zoom printre outele lu' unu' pe figura schimonosita a unei grase, super tare.
Gazda: care sunt revistele preferate?
Yo: Lumea femeilor, articole fascinante si pline de substrat, probabil revista de capatai a tuturor femeilor care-si doresc divortul dar nu gasesc motive plauzibile, Pescuitul in Romania, pentru ca vezi ce animale se ascund in lacurile in care noi facem baie vara la putulica goala, Actualitatea Muzicala pentru ca o primesc moca, vine pe numele lu' frate'miu si Cosmopolitan pentru ca inveti niste lucruri fascinante despre ce-si doresc femeile, nu ca as vrea neaparat sa aflu, imi convine mai mult sa merg in bezna si cand dau rasol in vreo situatie sa-mi cer iertare si indurare.
Gazda: bancurile preferate?
Yo: alea cu Bula, faza misto ca aveam un vecin cu porecla asta si sincer se ridica la rangul ei, glumele cu betivi, glumele cu Alinuta sadica, cu iepurasu', cu blonde, cu prostituatele si in special bancurile misogine. Suna misto bancurile misogine si cred ca undeva la origini fie e o femeie, fie un barbat foarte "in touch with his feminine side" ca sa zic ashea.
Gazda: care este cel mai penibil moment din viata dumneavoastra?
Yo: cel mai cel, a avut loc prin ..............................................

va urma
P.S. Trei gagii, cei mai inteligenti barbati din lume ajung la concluzia ca lumea nu le mai ofera satisfactii pe plan intelectual, de aceea se decid sa evadeze pe Insula Frumoasei Zane. Ajung ei pe insula, ce sa faca sa dea de zana, inventeaza un aparat cu care sa cheme zana. La un moment dat vine zana la ei si-i intreaba:
- Zana Helpdesk how may i help you? (gluma a la Call Center)
Primul zice: as dori sa nu mai fiu atat de inteligent, vreau sa-mi scazi capacitatea intelectuala pe un sfert, din 1000 de puncte la testul de inteligenta sa scot numai 750. Zis si facut, gagiul se pierde in lume.Al doilea zice: vreau sa-mi scazi la jumate capacitatea intelectuala, din 1000 de puncte sa am doar 500. Bun, pleaca si asta in lume fericit.Ultimul zice: vreau sa-mi scazi super mult capacitatea intelectuala, de fapt din 1000 de puncte la testul de inteligenta sa fie numai 5 puncte! Zana mirata se uita la el si-i spuse zambind: se poate face, insa daca scad sub 10 puncte o sa va vina ciclul!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home