Monday, February 26, 2007

Male 10 worse fears



Ashea, si cum ziceam acu’ ceva vreme, ma arunc in multimea de cuvinte ca un leu de plastic intr-un buzunar gaurit cu o noua poveste. Sala tremura, ascultatorii sunt inmarmuriti si clipesc greu, deah, o noua treaba cu iz occidental. E misto ce vezi pe la televizor, un filmulet, o comedioara proasta, o drama in trei acte, dintre care doua ratate si al treilea cu conotatii sexuale. Aseara dupa o calatorie istovitoare, dincoace de stanca, in Anexa, mi-am aruncat o privire frivola la cateva episoade dintr-un serial americanesc, asa de pofta, si vadem ce se mai intampla in tara tuturor posibilitatilor.
Revenind la titlu, suna pompos, cui stil, influential, are arome erotice cu conotatii sexuale si putina lipsa de respect fata de 'cei reprezentanti ai sexului tare, dar deh, viata e nedreapta cu multi dintre noi. Ce e ieftin, porcos si curvistin din cand in cand, prinde intotdeauna, perversii din noi nu au cale de ascuns.
Ordinea fricilor dragii mosului e pur si simplu aleatoare, daca vreti voi sa alcatuiti un top, asta e cu totul altceva, "vasazica"?
Frica numarul 1 – si pentru multi reprezinta un capat de tara, daca intr-o zi te vei trezi inaintea palosului? In acea clipa prietene, uita-te la ea pentru ultima oara, varsa o lacrima amara in amintirea clipelor de bucurie de mult apuse, trage o tigarusha si ureaza-ti bun venit in lumea celor ce nu muncesc, insa odata pe luma primesc ceea ce cei tineri numesc pensie.
Frica numarul 2 – ambianta placuta, lumanarele parfumate aprinse in toata camera, romantism la absolut, Celine Dilon se ia la lupta cu Barry White si Michael Bolton pentru muzica de fundal. Mare frumusheata de fata sta intainsa pe canapea, dezvelindu-si “bunatatile” mai rau ca America la venirea lu’ Columb. Iti zambeste in timp ce tragi ca nesimtitu de sani si de sfarcuri, mai rau ca un copil imbecil de butoanele de la radio. Ii arunci o privire dispretuitoare printre sughituri si zgomote grotesti, iti desprinzi mana cu o ultima ramasita de vointa de pe o tata si o indrepti vertiginos spre buric. Stim cu totii unde vrei sa ajungi, mai ai doar un pas, dai marginea la chilotei la o parte si te arunci cu “mana” inainte, strangi din dinti si speri din toata inima sa nu dai de palosul de la frica 1.
Frica numarul 3 – daca o sa mor virgin. Intrebarea care iti bantuie toata adolescenta, aia care nu-ti da pace in timp de radiezi cosurile de pe frunte. Esti o bomba cu ceas, umbland cu toti hormonii dupa tine, esti ca o femeie dotata cu cea mai incapatoare genta in care gasesti toate fardurile din lume, bilutele sunt asha de pline ca daca sari pe calcaie esti ca o sticla de sampania in noaptea de Anu' Nou. Te urmaresc mai rau ca un spirit, oriunde te-ai duce. Femeile de fapt simt de la 10 metrii ca esti virginel, desi inca nu au contact vizual cu tine, ti-au luat urma si fug de tine ca ala de tamie. Mergi din cand in cand la vreo petrecere, in speranta ca doar-doar 2 pahare de vin si 2 de bere iti vor da in sfarsit femeia visurilor tale si cand se intampla cu adevarat, dai de doua ori din buci si zambesti ca imbecilu’ 3 ore.
Frica numarul 4 – cand o sa fiu casatorit o sa mai primesc pupici la putulica? Vei simti oare la un moment dat ca nu mai e o simpla pizda pe care ai cunoscut-o la petrecere ci stimata doamna sotie? Asta mai mult ca sigur, in clipa in care ai zis da, ai renuntat la toate placerile carnale pe care ti le-ai dorit vreodata, te vei zbate in mediocritate pana in clipa in care i se va face mila de tine si-ti va mai arunca cate o pastila de dragul vremurilor de mult apuse. O mica picanterie, un pupic pe frunte si noapte buna dragule ca maine am treaba la birou.
Frica numarul 5 – daca ma prinde mama calare pe asta? Nasol, inseamna ca esti un needucat. Raspunde sincer la urmatoarele intrebari: stii sa te ascunzi? Te-au prins vreodata ai tai in timp ce te jucai cu sabiuta? Ai vazut ce bine stii sa te ascunzi. Cadoul de 16 ani de la tata a fost un voucher de 600 de lei la Casa magica de pe Stefan Furtuna si un ivar pe usa de la dormitor, pentru a-l scuti de jalnicele scuze ce se scurgeau prin duza electrica comuna cu camera lui! daca intra ai tai peste noi in camera? Lasa pepushea ca pun ivarul, nu mai intra bajetii nici daca se apuca sa sparga peretii.
Frica numarul 6 - daca ma insor o sa fie altfel?………. va urma

P.S. un gagiu se duce si el la panarame. Ajunge la fata locului si incepe targuiala.
Pestele: ce bani ai?
Asta: 10 mii!
Pestele: saracie cu banii astia vii tu la zdrente?
Asta: hai cauta ceva si da-mi ca nu mai am rabdare.
Aduce pestele din multimea de prastii una urata si nasoala da' cu super toale pe ea.
Intra gagiul isi face treaba, pleaca acasa fericit.
a doua zi, se duce disperat la peste, urland in gura mare in mijlocul strazii: Bahhhh, nu va mai duceti la ala, ca eu am fost ieri sa dau o pedala si femeia mi-a dat lateiiiii!
Iese pestele din vesnica Dacie si-i raspunde cu dispret: - ji ce voiai ba'n pizda ma'tii de 10 mii, viermi de matase???!!!???

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

MAI, DAR FRICILE ASTEA SINT TOATE LEGATE DE SEX? CEVA PROFUND NIMIC?

12:11 AM  
Blogger SiAM said...

There should be a correction in the title.

"Male's 10 worst fears" is one of the options.

You could say now that the presentation isn't as important as the meaning. But I think that a correct use of the language is still mandatory.

3:14 AM  
Blogger Florinel said...

merci mult pentru sugestie, voi tine cont pe viitor, vad ca nu numai limba romana imi este dusman ci si engleza. I'll keep that in mind

7:57 AM  
Blogger Florinel said...

deah, toate sunt legate de sex, mintea ta perversa nu citeste printre randuri spre a descoperi substratul, of. Si cum ziceau si altii "sex sells my dear"

7:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

ala micu erau tu asa-i?
ihihihi

11:23 AM  
Blogger Florinel said...

nu SPOCa, nu eram eu, e unu' care va deveni ca mine, bad ass motherpopper, Ha

11:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

ahhaaah ..
vai vai mai Laza ma , ce parere buna ai despre tine :D sigur e de vina eclipsa TOTALA de luna de diseara
si SPOCa my ass.

8:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Good words.

1:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Da, probabil, de aceea este

4:35 PM  

Post a Comment

<< Home