Thursday, February 08, 2007

Male urban legends - continuare

poate din cauza batranetii incep o poveste, o scriu pe jumatate si dup'aia mai arunc in scena un alt post. Initial am crezut ca e un accident, dar ashea cu s-a intamplat si cu post-ul Interviu cu autoru', acelasi lucru se intampla si cu asta. Cred ca de vina e mediul in care m-am nascut, traiesc si ma dezvolt, ai dreq comunisti cu ideile lor preconcepute si comuniste.
Mitul numarul 8: barbatii dorm mai mult decat femeile
ashea e dragelor, barbatii dorm mai mult, la drept vorbind dupa ce ne faceti felul in fiecare zi, fie vorbit mult fie _ex mult sau dragoste daca vreti neaparat, in cele mai dramatice cazuri ambele, masculii,fosti feroce simt nevoia de odihna. De ce? pentru a o putea lua de la capat a doua zi.
Mitul numarul 9: barbatilor le plac femeile cu sanii mari
this izz a trick question, ne plac sanii asa cum sunt numai sa fie. N-are importanta ca sunt mari, mici, mere, pere, pepeni, prune, oua ochiuri, etc sunt bune. Am auzit de mult o vorba inteleapta care zice in felul urmator: "un san care umple mai mult de un caus de palma face deja risipa".
Mitul numarul 10: barbatii sunt pretentiosi
am vrea noi, insa dupa o perioada de timp cineva, nu spui cine, persoana influentiala are grija ca din creierele odihnite ale noastre sa iasa pretentiile si dorintele, nazuintele si o parte din sperante. Alea care raman, sperantele ramase se refera strict la supravietuire - da Doamne si maine o zi, da-mi noi cacaturi si prostii ca inca mai pot duce.
Mitul numarul 11: barbatii vor intotdeauna sex
si e un lucru rau? chiar asa de blamat a ajuns subiectul asta. Normal ca asta vrem, poftim, avem, ne dorim. De fapt cred ca pentru asta traim, ne chinuim si ne luptam in viata, d'asta sacrificii. Pentru un statut mai bun, un salariu mai mare, o haina mai acatarii, o privire inteleapta si un vocabular de invidiat; luptam cu spor pe ale patriei ogoare.
Mitul numarul 12: barbatii sunt niste copii mici
pai suntem, avem cam aceleasi pretentii, o pereche sau macar un san acolo de pofta, mancare, somn si abia aici sarim un pic din tipare: un pic de televizor, un suc alcoolizat si o privire tandra atunci cand mai facem porcarii.
Mitul numarul 13: barbatii muncesc mai mult
mi-as dori din tot sufletul sa spun ca asa e, insa frica de Cel de Sus nu ma lasa, respectu' fata de purtatoarele sexului frumos ma indeamna sa zic cinstit si curat, asta chiar e un mit. Nu muncim chiar asa de mult, insa ne pricem al naibii de bine sa parem ocupati si plini de probleme.
Mitul numarul 14: barbatii sunt mai inteligenti
sper ca cititoarele fidele castigate in urma afirmatiei de mai sus, sa nu arunce cu oua sau cu alte articole de lenjerie intima inspre mine, dar trebuie s-o spun. Asta chiar NU e un mit, e adevarat. Exista o explicatie, auditoriul se ridica in picioare, sala incepe sa forfoteasca, prin evu' mediu chiar evu' mediu timpuriu femeile au avut acces limitat la biblioteci, scoli si alte surse de informatii, poate de aceea barbatii sunt mai inteligenti, primu' venit primu' servit, cel putin in cazul lui Adam.
Mitul numarul 15: barbatii sunt obsedati sexuali
dati-mi voie, va rog, dati-mi voi sa-mi expun si eu punctul de vedere, si femeile cum sunt? repede aratati cu degetul si aruncati cu pietre. Daca n-ar fi barbatii cei care sa se gandeasca la asa ceva, ma intreb cine'ar mai face-o? Sunteti mult prea ocupate cu cariera, planuri malefice, razbunari, polite de platit, fardari si alte misoginisme de genu'.
Mitul numarul 16: barbatii nu stiu sa-si administreze banii
am sti, probabil, daca nu am fi nevoiti, constransi sau amenintati sa ii uitam in contul, manutele sau portofele voastre hulpave si pofticioase, mai ceva ca pasarica din bancul ala. Nu stim sa-i administram pentru din prima clipa cand ii avem facem cea mai proasta mutare, vi-i dam voua. inclin sa cred ca asta e un mit adevarat, chiar nu stim sa avem grija de ei.
In incheiere dragelor, lansand gluma si misoginismele, nu mai cautati adevaruri despre barbati in reviste pentru femei. Cred ca cel mai bine e sa descoperiti singurele ce se pupa cu realitatea si ce nu, lasati Cosmopolitanul, lasati Femeia si alte reviste de gen si apucati-va de treaba, ma apucati-va de treaba, stati degeaba si inventati scenarii.

P.S. trei femei stateau pe o insula pustie, naufragiate, doar cu slip de baie pe ele, un corp superb insa creier lipsa. Si cum plangeau ele si se mangaiau una pe cealalta in cele mai tandre moduri in care trei femei se pot mangaia, apare zana insulei.
Prima dintre ele incepe: zanica buna (nu, nu e vorba de Andreea Marin) te rog sa ma faci de 10 ori mai desteapta decat sunt acum. O face, isi construieste fata o barca si pleaca acasa. A doua zice: eu vreau sa fiu de 30 de ori mai desteapta, o face si pe ea desteapta, isi construieste fata un submarin, si la fel ca cealalta paraseste insula.
Cea de-a treia zice: fa-ma de 1 milion mai desteapta decat sunt acum si zania a facut-o barbat

0 Comments:

Post a Comment

<< Home